-Háziorvosi ellátás, orvosi konzultáció -Bach-virág terápia, GUNA kezelések
-Oktatás, előadások -Masszázs, aromaterápia, illóolaj kezelés
-Akupunktúrás kezelések -Méregtelenítő kezelések, Böjt kúrák vezetése
-Homeopátiás tanácsadás -Komplex diétás, életmód- és életviteli tanácsadás

Rendelő: Szolnok, Kolozsvári utca 23.

Telefon, bejelentkezés:

Telefon: 06/56-413-131

Rendelési idő:Időpont egyeztetés alapján!

GUNA kezelés

Ez egy olyan akupunktúrás kezelés, melynek során kollagént és homeopátiás-gyógynövényes készítményt juttatunk be injekcióval a szervezetbe, egész pontosan a fájdalmas vagy kezelendő területekre és a környékbeli akupunktúrás pontokba.

Ez korántsem jár akkorra kellemetlenséggel, mint egy hagyományos mély injekciózási technika, mert a tűszúrás mélysége itt mindössze 2-4 milliméter.

A befecskendezett kollagén és a homeopátiás szer beindítja a szervezet természetes helyreállító, gyógyító mechanizmusát.

A Guna-terápia nagyon hatékonyan képes a panaszokat megszüntetni, és sok más kezeléssel ellentétben, semmilyen mellékhatással nem kell számolni.

A kezelés csak természetes alapanyagokat használ, fokozatos, hosszú távú javulást eredményez. A kezelés más eljárásokkal is kombinálható.

Különösen kellemetlen és bosszantó tud lenni, ha valaki egy mozgásszervi betegség miatt válik munkaképtelenné, vagy sportkarrierjét kényszerül feladnia. Nem mellékesen az életminőséget és a közérzetet is negatívan befolyásolja egy állandósult térd-, könyök-, izom-, derék-, csípő-, vagy idegfájdalom.

Kezelhető területek:

Térd, könyök, váll, nyaki-, háti- gerinc, derék, csípő fájdalmak, sokizületi gyulladás (rheumatoid arthritis), visszerek, esztétikai kezelések (zsírbontás, tokakezelés)

Akupunktúra

Komplex orvos által végzett fül- és elektro- akupunktúra, tűre érzékeny pácienseknél fájdalommentesen mágnes golyók vagy magok alkalmazásával!

Az akupunktúrás kezelés ősi távol-keleti gyógyító módszeren alapul. A kezelés során apró tűszúrással, tűre érzékeny pácienseknél- magokkal, mágnes golyóval vagy elektromos készülékkel nyomásingert hozunk létre a fülön vagy a test más területein. A létrehozott impulzusokat az idegpályák nagyon gyorsan az agyunkba vezetik, ahol a kapott információk átkódolása után aktiválódnak a test "belső orvosnak" is nevezett öngyógyító erői, ezáltal intenzíven tudunk hatni belső szerveinkre, anyagcserénkre. A kezelések során használunk egyszer használatos és tartós tűket, mágnes golyókat, magokat vagy elektromos készüléket, amellyel a fülben és a testen speciális pontokat ingerelünk. Ezáltal jobb lesz a szervezetünk vérkeringése, energiaáramlása. A belső szerveink hatékonyabban méregtelenítenek. A szervezetünk erőre kap, és képes lesz leküzdeni a problémákat és helyreállítani a megváltozott egyensúlyi állapotot. A kezelés harmóniába hozza testünket, lelkünket. Ellazulunk, jobban alszunk, csökken az étvágyunk, normalizálódik a vérnyomásunk, megszűnik a cukoréhségünk. Beindulnak a test öngyógyító folyamatai.

A komplex kezelés részeként orvosi vizsgálattal, állapotfelméréssel, teljes étrendi, életmód- és életviteli tanácsokkal látom el klienseinket. Orvosi irányítás mellett vezetett vastagbél, máj és epetisztító kúrát biztosítunk. A kezelést kiegészítjük igényeik szerint Homeopátiával és Bach- Virágterápiával, amelyek a testi-lelki betegségek kezelésének hatékony módszerei.

A kezeléseink mindig egyénre szabottak!